Yüksekokulumuzdan Dış Paydaş Ziyareti

Üniversitemiz ile Kurumlar arası diyalog, dış paydaş bağlarımızın güçlendirilmesi ve sürekli iyileştirme faaliyetlerimiz kapsamında destek almak üzere; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Burak GÖZÜTOK, Yüksekokul Sekreterimiz Sabiye Fisun SERTKAYA, Sualtı Teknolojileri Programı Başkanımız Öğr. Gör. Çetin KEDİOĞLU ve ÇOMÜ-3 Gemisi Kaptanımız Yılmaz TOKOĞLU ile birlikte  T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Kumkale Sağlık Sıhhiye Birimi görevlilerinden Kaptan Murat KALKAVAN ve Teknisyen Durmay BAYDEMİR'i ziyaret ederek, öğrencilerimiz için teknik gezi kapsamında  ve Sağlık Sıhhiye  İlk Yardım botları hakkında bilgi edinilerek, Çalışma Usul ve Esasları hakkında öğrencilerimiz ile birlikte yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla programlar oluşturulması konusunda mutabık kalınmıştır.