YÖK BAŞKANIMIZINDAN DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ UYGULAMA ALANLARINA ZİYARET

YÖK Başkanımız Prof.Dr. Erol ÖZVAR ve Rektörümüz Prof.Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi Halit KUŞKU eşliğinde; ÇOMÜ-Denizcilik Meslek Yüksekokulu uygulama alanlarını ziyaret etti.

Dardanos Yerleşkesi içerisinde yapılan ziyarette Çomü-3 Uygulama Gemisi, öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz hazır bulundu.
YÖK başkanımız sayın Prof.Dr. Erol Özvar; "Her üniversite, bulunduğu stratejik konum ve alanlara doğru kendini geliştirmelidir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin çalışmaları yerindedir. Türk Denizciliği ve Su Ürünlerinin gelişimi için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin Mavi Vatan Deniz içerisinde Türk Bayrağı, YÖK bayrağı ve ÇOMÜ bayrağı açmasını izleyen sayın Özvar, kendi elleri ile Çanakkale Boğazı’na ıstakoz salımı gerçekleştirdi.
Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.