Sualtı Teknolojisi Programı Öğrencileri’nden WWF Projesine Gönüllü Destek

Sualtı Teknolojisi Programı öğrencilerimiz, WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) yönettiği Sahil Sahiplen (sahilsahiplen.org) projesine katkı sundu.

02 Mart 2024 Cumartesi günü, Meslek Yüksekokulumuz Sualtı Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi, aynı zamanda WWF-Türkiye, Sahil Sahiplen gönüllülük projesi - Çanakkale Dalgıçları Platformunun Ekip Lideri, Doç.Dr. H. Barış Özalp'in organizasyonunda, Sualtı Teknolojisi programı Öğretim Görevlisi Dr. M. İdil ÖZ ile program öğrencilerinin katılım sağladığı faaliyette, Havuzlar Sahili’nde seçilen noktada, 1 saatlik süre içinde çok sayıda çöp (plastik şişe-boru-yakıt bidonu, kimyasal plastikler, cam şişe, atık çuval, çakmak, giysi, hurda halat-ip, atık balık ağı parçaları, çelik tel, atık sünger, plastik kapak) toplandı. Toplanan çöpler özelliklerine göre ayrılarak kayıt altına alındı ve WWF-Türkiye Sahil Sahiplen Proje Koordinatörlüğü’ne sunulmak üzere arşivlendi. WWF-Türkiye’nin başlatmış olduğu bu sosyal sorumluluk projesini kutluyor, faaliyete katılan öğrenci ve akademisyenlerimize teşekkür ediyoruz.