Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU’nun ‘Su Ürünlerinde Akustik Etkiler’ isimli kitabı yayımlanmıştır.

İnsanlığın dünü, bugünü ve yarınını oluşturan su, tüm canlılar için vazgeçilmezdir. Gelişen teknoloji ile su ortamına yapay müdahaleler kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu doğrultuda günümüzde önemi bir kez daha artan su kaynaklarının sürdürülebilirliği ve ekosistemin işleyişine yönelik katkılar sunacak kitapta; güncel deniz teknolojilerindeki gelişmelerin (sismik faaliyetler, petrol platformları, boru hatları, deniz tüneli geçitleri veya kablolu asma köprüler, gemi trafiği ve enerji santralleri gibi deniz yapılarının inşası veya operasyonel faaliyetler (kazık çakma, sismik atışlar, su altı tabanını delme vb.) gibi antropojenik kaynaklı su altı gürültü kirliliğinin sucul yaşama olası etkileri irdelenmiştir.

Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İlgili yayına; https://www.nobelyayin.com/su-urunlerinde-akustik-etkiler_17129.html internet adresinden ulaşabilirsiniz.