Öğretim elemanımız Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi'nin 'Salı Sohbetleri' kapsamında bir sunum gerçekleştirdi

Yüksekokulumuz Sualtı Teknolojisi Programı öğretim elemanı Dr. Melike İdil ÖZ, 28 Mayıs 2024 tarihinde, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı - Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Salı Sohbetleri” etkinliği kapsamında “Çanakkale Savaşları Batıklarının Denizel Biyoçeşitliliği ve Korunması" başlıklı bir seminer verdi.

2023 yılı yaz ayları içerisinde Sualtı Teknolojisi Programı öğretim elemanları ile 10 farklı Çanakkale Savaşı batığında gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarının sunulduğu semineri, üniversitemizin farklı bölümlerinden öğretim üyeleri, Çanakkale halkı ve öğrencilerimiz de dinledi.