MESLEK YÜKSEKOKULUMUZUN MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuzun, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni 10 Haziran 2022 tarihinde, öğrencilerimiz, aileleri, idari ve akademik personelimiz ile Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nden öğretim elemanlarının katılımıyla Troya Kültür Merkezi, Prof.Dr. Sevim Buluç Oditoryumu'nda gerçekleştirildi.

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve idari personelin el birliğiyle organize ettiği mezuniyet törenimizde, coşku, heyecan, mutluluk, hüzün bir aradaydı.

Öğrencilerimizden Alper Yılmaz ve Umur Kostak ile Öğretim Üyemiz Dr. Serpil Odabaşı'nın kızı Kayra Odabaşı ve Öğretim Üyemiz Dr. Savaş Gürçay'ın oluşturdukları müzik grubu, verdikleri mini konserle, bu özel güne renk kattı.

Gemi İnşaatı Programı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarını tekrar tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.