Kariyer Merkezi 2022-2023 Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Kariyer Merkezi 2022-23 Koordinasyon Toplantısı, 11 Ocak 2023 Çarşamba günü birimimizde gerçekleştirilmiştir.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında kariyer desteği ve mezun ilişkileri ile ilgili çalışmaların planlanması  ve  koordinasyonu amacıyla gerçekleştirilen toplantıya; Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr.Gör.Salih TORLAK, Akademik birim yöneticimiz ve kariyer merkezi akademik temsilcimiz Doç.Dr. Serpil ODABAŞI, mezun öğrenci temsilcisi Öğr.Gör. Süleyman ÖZER, Akademik birim yöneticilerimizden Dr.Öğr.Üyesi Savaş GÜRÇAY, Yüksekokul Sekreterimiz Sabiye Fisun SERTKAYA, staj ve muhasebe ile ilgilenen idari personelden Nedime Nevin İŞ ve Müjde DAĞLI’nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kariyer planlama dersleri, mezunlarla iletişimin genişletilmesi, kariyer temsilciliği, akreditasyon işlemleri ve öneriler paylaşılmıştır.