Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyelerinden Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU'ya ziyaret

Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Adnan AYAZ, Prof. Dr. Uğur ÖZEKİNCİ, Prof. Dr. Uğur ALTINAĞAÇ, Doç. Dr. Deniz Anıl ODABAŞI, Dr. Öğr. Üyesi Alkan ÖZTEKİN ve  Dr. Öğr. Üyesi Fikret ÇAKIR müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır. Ayrıca, Çanakkale Teknik Bilimler MYO Sekreteri Yusuf ALAT ve okulumuz müdür yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ümüt YİĞİT ve Dr. Öğr. Üyesi Serpil ODABAŞI ve okulumuz sekreteri Fisun SERTKAYA'nın da bulunduğu ziyarette okulumuzun faaliyetleri, ileriye dönük ortak projeler gerçekleştirilmesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur.