Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Sanver ÇELİK ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlknur AK okul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır. Okulumuz müdür yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Serpil ODABAŞI ve Dr. Öğr. Üyesi Ümüt YİĞİT ile meslek yüksekokul sekreteri Fisun SERTKAYA'nın da bulunduğu ziyarette ikili işbirliği projeleri, eğitim ve öğretim ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur. Ziyaretlerinden dolayı sayın Dekan Prof. Dr. Ekrem Sanver ÇELİK ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlknur AK'a memnuniyetlerini dile getiren müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ile okulumuz arasındaki ortak çalışmaların artarak devam etmesini temenni ettiler.