ÇOMÜ GÜNLERİ 2022 AKADEMİK TEŞVİK BELGE TAKDİMİ

Yüksekokulumuz müdür yardımcılarından, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ümüt YİĞİT Akademik Teşvik puanıyla Teşekkür Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Bu yıl ÇOMÜ Günleri'nde, Üniversitemizin 30. yılı münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yapılan birinci oturumda; emekli idari ve akademik personel ile, 25 yıl ve üzeri hizmet veren idari ve akademik personele belge takdimi gerçekleştirilmiş olup, ikinci oturumda; “Eğitimden Kariyere ÇOMÜ”lülere belge takdimi, akademik performans (patent, ödül, TUBİTAK projesi kabulü, atıf alma, akademik teşvik) gösterenlere belge takdimi yapılmıştır.

Birimimiz bünyesindeki en yüksek Akademik Teşvik Puanı ile belge almaya hak kazanan Dr. Öğretim Üyemiz Ümüt YİĞİT'e belgesini Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Hüseyin ERKUL takdim etmiştir. Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.