ÇOMÜ Eğlenceli Yaz Okulu Eğitmen Başvuruları

Üniversitemiz bünyesinde 24 Haziran- 13 Eylül 2024 tarihleri arasında üç dönemlik "6-13 yaş EğlenceliYaz Spor Okulu" açılması planlanmaktadır. Yaz Okulu, Hafta içi her gün 08.30-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yaz okulunda, eğlenceli bilim, sanat, spor, İngilizce eğitimi alanlarında "Program Geliştirme", "Eğitmen veya Antrenör", "Yardımcı Eleman" ve katkı sağlayacak önerilere ihtiyaç bulunmaktadır.

Bu bağlamda üniversitemizin tüm birimlerinde bulunan akademik personele, tüm lisansüstü, lisans ve mezun öğrencilere, birim web sitesinden, danışmanlar aracılığıyla telefon uygulamaları iletişim gruplarından, ayrıca birim sosyal medya hesaplarından duyurularak, görev almak ve katkı sağlamak isteyenlerin 25.05.2024 tarihine kadar, aşağıda linkte verilen elektronik formu doldurmaları rektörlüğümüzce talep edilmiştir.

Başvuru formunu indirmek için:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGovahZIrdWk0eZzNm29XP2XCIDJNb94j8Oclnsmrt48Z4g/
viewform