Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Denizcilik Meslek Yüksekokulu

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’tan Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Tuncay Şimşir Sualtı Teknolojisi Laboratuvarını ziyaret eden valimiz, proje, patent, faydalı model çalışmalarını yerinde inceleyerek, elde edilen başarılardan ötürü teşekkürlerini iletti.

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulunun son dönemde gösterdiği büyük gelişme ve atılımlarından memnuniyetini ifade eden sayın valimiz, Biga’ da kurulacak Türkiye’nin en büyük yat serbest bölgesi hakkındaki çalışmalar hakkında bilgi ve görüşlerini aktararak istişarelerde bulundu.

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku; Yat Tasarımı dersini önümüzdeki dönem müfredata aldıklarını ve bu büyük proje ile ilgili tüm akademisyenler ile çalışmaya başladıklarını iletti.

Çanakkale ilimizin ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin başarı ivmesinin artması, gelişmesi, yaşayan halkın yaşam şartlarının iyileşmesi, öğrenci eğitim ve öğretim kalitesinin artması için çalışmalar tüm hızlı ile sürmektedir.