Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR’den,  ÇOMÜ Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Halit KUŞKU’ya Ziyaret

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokuluna Müdür olarak atan Dr. Öğretim Üyesi Halit KUŞKU’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Halit KUŞKU ile bir süre görüşerek yeni görevinin ve 2021-2022 akademik yılın hayırlı olmasını temenni etti.

Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Halit KUŞKU, 2021-2022 akademik yılında Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulunda yapılacak çalışmalar hakkında Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR’e bilgi verdi.

ÇOMÜ Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Halit KUŞKU, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyarete eşlik eden Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halil Murat Enginsoy ve Teknik Bilimler MYO sekreteri Syn. Yusuf Alat’a teşekkür etti.