2023 Yılı Birim Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

2023 yılının ilk Birim Kalite Komisyonu toplantısı, 09.01.2023 tarihinde Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu binası toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Kalite Komisyonu üyelerinin yanı sıra Dr.Öğr.Üyesi Ümüt YİĞİT, Öğr. Gör. Çetin KEDİOĞLU ve Öğr.Gör.Burak GÖZÜTOK da katılmıştır.

Kurumumuz Kalite Güvencesi Koordinatörlüğü tarafından, akreditasyon süreçlerinin sorunsuz ilerlemesi amacıyla oluşturulmuş olan 2023 yılı kalite güvence çalışmaları akademik birim işleyiş takvimine dayanarak, yıl içerisinde alınacak aksiyonların planlaması yapılmıştır. Görevlerin dağılımları ve tamamlanması gereken tarihler üzerinde fikir birliğine varılmış, ilerleyiş ile ilgili gerekli ön çalışmaların tamamlanmasının ardından durum analizi ve süreç takibi için yeni bir toplantı düzenlenmesine karar verilmiştir.