Yatay Geçiş Komisyon Raporu

Çanakkale Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Güz Yarıyılı ÖSYM Merkezi Puanı ile yatay geçiş başvuruları sonuçlandırılmıştır. Yatay Geçiş Komisyonunun başvuru sonuçları ile ders intibakları ekli dosyada yer almaktadır.

T.C.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DENİZ TEKNOLOJİLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

YATAY GEÇİŞ KOMİSYON RAPORU

1- ÖSYM Merkezi Puan ile yatay geçiş başvuruları değerlendirilmiş olup; başvuru yapan öğrenci adaylarının başvuru sonuçları ile başvurusu reddedilen adayların başvuru red sebebi aşağıda yer almaktadır.

2- Birden fazla programa başvurmuş ve kabul edilmiş öğrencinin, tek bir programa kayıt hakkı bulunmaktadır.

3- Başvurusu kabul edilen öğrencilerin; yatay geçiş kabulleri 1. yarıyıla yapılmış olup, ders intibak/muafiyet başvurusunda bulunacak öğrencilerin; en geç güz döneminin başladığı ilk iki hafta içinde muafiyet başvuru dilekçesi ile öğrenci işlerine başvurması gerekmektedir.

4- Merkezi Puan ile Yatay Geçiş Başvuru Sonucu şu şekildedir;

TC KİMLİK

AD

SOYAD

BAŞVURDUĞU

BÖLÜM/PROGRAM

KABUL/RED DURUMU

RED GERÇEKLEŞTİ

49*******62

Muhammet

G.L

11*******56

Mustafa Tuğrulhan

A….N

26*******22

Sinan

K…K

Kazandı

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, ayrıca yazılı bir duyuru yapılmayacaktır.