Sualtı Teknolojisi Programına Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine: Dalış Ekipmanları Hakkında

SUALTI TEKNOLOJİSİ PROGRAMINA KESİN KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Dalış Ekipmanları Hakkında;

Meslek Yüksekokulumuz, Sualtı Teknolojisi Programına kesin kayıt yaptıran ve devam edecek olan öğrencilerimizin satıhtan ikmalli ve scuba dalışlarında kullanacakları minimum ekipmanlar aşağıda listelenmiştir. Her öğrenci söz konusu ekipmanları kendileri tedarik edeceklerdir.

Donanımlı dalışlar (Satıhtan ikmalli- SCUBA) için ihtiyaç listesi

1. Maske, palet (tercihen kapalı) ve şnorkel. (ABC)

2. Dalış elbisesi (ıslak, yarı kuru veya tam kuru), Patik, Eldiven

3. Ağırlık kemeri ve dalıcının kütlesine uygun kurşun ağırlık (vücut kütlesinin %10’u kadar)

4. Regülatör takımı (1. Kademe / 2. kademe ahtapot / Derinlik göstergeli konsol //BC kamçısı)

5. Denge yeleği (BC/BCD)

Geriye kalan bütün ekipmanlar okulumuz tarafından karşılanmaktadır.

* Eğitim-Öğretimin başlamasının ardından oryantasyon sürecinde Sualtı Teknolojisi Programı öğretim elemanları ekipmanlar hakkında detaylı bilgi verecektir. Ekipmanlar oryantasyon sürecinin ardından da alınabilir.