Müdürümüzün Okulumuzu Tercih Edecek Öğrencilerimize Mesajı

Sevgili öğrenci adaylarımız,

Sualtı Teknolojisi ve Gemi İnşaatı Programlarımızın tanıtım sayfasına hoş geldiniz! Sizleri aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu iki heyecan verici bölüm, denizcilik dünyasına ve denizlerin derin sırlarına olan ilginizi doyuracak harika fırsatlar sunmaktadır.

Sualtı Teknolojisi Programı:  (Tanıtım sunusunu indirmek için tıklayınız)

Sualtı Teknolojisi Programımız, sualtı keşifleri ve deniz bilimlerine olan merakınızı karşılamak için özel olarak tasarlanmış kapsamlı bir eğitim sunar. Bu programda, deniz ekosistemlerini inceleyecek, sualtı araştırmaları ve bilimsel çalışmalar yapacak, sualtı arkeolojisi ile geçmişin izlerini takip edeceksiniz. Sualtı robotları ve oşinografi gibi ilgi çekici konularda da uzmanlaşma fırsatı bulacaksınız. Denizlerin gizemli dünyasını keşfederken, sualtı teknolojilerinin günlük yaşamımızda ve endüstrideki etkilerini de öğreneceksiniz.

Programımız, deneyimli ve alanında uzman akademisyenler tarafından verilen zengin içerikli derslerle desteklenir. Aynı zamanda, laboratuvarlarımız ve saha çalışmalarımızda aktif olarak yer alarak teorik bilgilerinizi pratik becerilere dönüştürme fırsatı bulacaksınız. İlerideki kariyeriniz için önemli staj ve işbirliği imkanları da sunarak, sualtı teknolojileri alanında başarılı bir kariyere adım atmanıza yardımcı olacağız.

Gemi İnşaatı Programı: (Tanıtım sunusunu indirmek için tıklayınız)

Gemi İnşaatı Programımız, denizcilik sektöründe mühendislik alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere özel olarak tasarlanmıştır. Bu programda, deniz taşımacılığı için gemi tasarımı, yapısal analizleri, mühendislik hesaplamaları ve güvenlik konularını öğreneceksiniz. Gemi inşaatı sürecini baştan sona anlayacak ve gemi projelerinde aktif bir rol oynama becerisi kazanacaksınız.

Programımızda yer alan dersler, denizcilik sektörünün ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanmıştır ve uzman akademisyenler tarafından verilmektedir. Gemi inşaatının temel prensiplerini kavrayacak ve tasarım projelerinde pratik becerilerinizi geliştireceksiniz. Ayrıca, denizcilik endüstrisi ile yakın ilişki içinde olduğumuz staj ve işbirliği fırsatları sayesinde, mesleki ağınızı genişletecek ve sektörde kendinize güvenle yer edineceksiniz.

Sevgili öğrenciler, Sualtı Teknolojisi ve Gemi İnşaatı Programlarımız sizler için bir denizcilik macerası ve başarı dolu bir gelecek vadeder. Bu programlarda öğrendikleriniz, denizcilik alanında önemli bir rol oynamanızı ve sürdürülebilir denizcilik için katkı sağlamanızı sağlayacak. İhtiyacınız olan bilgi, beceri ve desteği size sunmak için buradayız. Aramıza katılarak, denizlerin sonsuz keşfine birlikte çıkmak için sabırsızlanıyoruz!

En içten dileklerimle,

Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU