Mezun Duruma Gelen Öğrenciler İçin Staj Duyurusu

DÖNEM İÇİNDE STAJ YAPMAK İSTEYEN

MEZUN DURUMDAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı, Bahar Yarıyılı içerisinde staj yapmak isteyen mezun durumdaki (bütün derslerinden başarılı olmuş) öğrenciler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu’nun 18.02.2021 tarihli kararı gereği, iş yeri stajı yerine staj çalışmalarını “uzaktan online veya ödev şeklinde” yapacaklardır. Uzaktan staj çalışmasına başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin, ıslak imzalı, iletişim bilgileri eklenmiş başvuru dilekçelerinin fotoğrafını veya taranmış görüntüsünü  denizteknolojilerimyo@comu.edu.tr   adresine göndererek başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Dersleri devam eden öğrenciler stajlarını okulumuz internet sitesinde ilan edilecek tarihlerde yaz döneminde yapacaklardır.

Staj konusunda bilgi almak isteyen öğrenciler burakgozutok@comu.edu.tr adresine e-posta göndererek staj çalışmaları konusunda bilgi alabilirler.