GEMİ İNŞAATI PROGRAMI 2020-2021 YAZDÖNEMİ UZAKTAN STAJ UYGULAMASI

MOTORLU ARAÇLAR VE ULAŞTIRMA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ

GEMİ İNŞAATI PROGRAMI

2020-2021 YAZDÖNEMİ UZAKTAN STAJ UYGULAMASI

Üniversitemiz Senatosunun 09.03.2021 tarihli kararı gereği; pandemi koşulları nedeniyle öğrencilerimiz stajlarını ödev şeklinde ve uzaktan yapabileceği gibi, iş yerinde pandemi kurallarına dikkat ederek yüz yüze de yapabileceklerdir.

Staj çalışmasını uzaktan ödev şeklinde yapmak isteyen öğrencilerimiz için başvuru tarihleri aşağıda verilmiş olup bu tarihler dışında staj başvurusu kabul edilmeyecektir.

STAJ DÖNEMİ

BAŞVURU TARİHLERİ: 28 HAZİRAN – 2 TEMMUZ

UZAKTAN STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN

BAŞLANGIÇ: 5 TEMMUZ

BİTİŞ            : 11 TEMMUZ

1. Uzaktan staj çalışması yapmak isteyen öğrencilerin, imzalı staj başvuru dilekçelerini taratıp veya fotoğrafını çekip denizteknolojilerimyo@comu.edu.tr adresine başvuru tarihleri içerisinde göndermeleri gerekmektedir.

2. Uzaktan staj çalışmalarının 1 hafta süre sonunda (12.07.2021 tarihine kadarburakgozutok@comu.edu.tr adresine Uzaktan Staj Uygulama Projesi başlığı ile gönderilmesi gerekmektedir.

Hazırlanacak olan proje çalışmasında Deniz Teknolojileri MYO staj dosyası esas alınacaktır. Dosyada belirtilen staj konuları proje çalışmasında incelenecek ve her bir staj gününe bir sayfa denk gelecek şekilde doldurulacaktır. Örneğin staj dosyasında Staj Konusu Grup 1: Kaynak Stajı 5 iş günü sürecek bir inceleme/uygulama çalışması olarak verilmiş olup, stajını uzaktan yapacak öğrenciler de bu başlık altında, staj dosyasının beş sayfasını bahsi geçen staj konusu hakkında bilgi verecek şekilde dolduracaklardır. Staj dosyasında belirlenen otuz (30) işgünü çalışma için otuz (30) sayfalık proje hazırlanacaktır.

Öğrenciler okulumuz internet sitesinde dökümanlar başlığı altında bulunan staj dosyalarını indirip yazı tipi formatını ve karakter boyutunu (Times New Roman 12 punto) değiştirmeden dosyalarını doldurarak teslim edeceklerdir. Formatı değiştirilmiş veya sayfaları eksik doldurulmuş dosyalar kabul edilmeyecektir. Staj konuları staj dosyasının STAJ BİLGİLERİ başlığı altında görülebilir. Uzaktan Staj Projesi için staj dosyası gönderecek öğrencilerin staj dosyasının sadece kapak sayfasını, öğrenci kimlik bilgilerinin bulunduğu sayfayı, staj bilgileri sayfasını, bilgi verecekleri otuz sayfayı teslim etmeleri gerekmektedir. Bilgi sayfalarındaki imza boşlukları iptal edilecektir. Aşağıda örnek bilgi sayfası verilmiştir.

Sayfa No :

T.C.