GEMİ İNŞAATI PROGRAMI 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ STAJ TARİHLERİ

BAŞVURU TARİHLERİ: 28 HAZİRAN – 2 TEMMUZ

Haftada 6 GÜN staj yapacaklar için

BAŞLANGIÇ: 5 TEMMUZ

BELİRLENEN TARİHLER DIŞINDA YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYECEKTİR.

ÖNEMLİ NOT: 15-25 TEMMUZ tarihleri arasında resmi tatiller nedeniyle staj çalışması yapılmayacaktır.

Üniversitemiz Senatosunun 09.03.2021 tarihli kararı gereği; pandemi koşulları nedeniyle öğrencilerimiz stajlarını ödev şeklinde ve uzaktan yapabileceği gibi, iş yerinde pandemi kurallarına dikkat ederek yüz yüze de yapabileceklerdir.

Stajını iş yerinde yüzyüze yapmak isteyen öğrenciler için, stajlar 30 iş günü olup, iş yerinin çalışma durumuna göre hafta içi 5 gün veya haftada 6 gün yapılabilecektir. Stajın kaç gün yapılacağı ve başlangıç-bitiş tarihleri staj yeri kabul formunda belirtilecektir. Staj başvuruları gerekli evraklar ile başvuru tarihinde staj yapacak öğrenci tarafından bizzat okula yapılacaktır. Staj başvurularında iş yerine onaylatılmış staj yeri kabul formu, nüfus cüzdan fotokopisi, müstehaklık belgesi (e-devlet üzerinden alınacak), iki adet fotoğraf, staj dosyası ve öğrencinin kendi isteği ile yüz yüze staj yapmak istediğini belirten ıslak imzalı başvuru dilekçesi gerekmektedir. Staj dosyası ve staj yeri kabul formu denizteknolojilerimyo.comu.edu.tr internet adresinde dökümanlar başlığı altından temin edilebilir. Staj yeri kabul formunun staj yapılacak iş yeri tarafından kaşelenmesi veya mühürlenmesi, imzalı olması, eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

Öğrenciler staj dosyalarını güz yarıyılının ilk haftasında teslim edeceklerdir.