Burs Kontenjanına Başvurmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nce 5102 Sayılı Kanun gereği verilecek burs için, 2020-2021 Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuza tahsis edilen burs kontenjanına başvurmak isteyen öğrencilerimizin Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. maddesindeki Burs Verilmeyecek Öğrenciler ile ilgili hususlara dikkat edilerek ekte bulunan formu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir.

Burs kontenjanına başvurmak isteyen öğrencilerimizin; eksiksiz olarak dolduracakları başvuru formunu, Meslek Yüksekokulumuzun e-posta adresine, faks numarasına ya da kargo ile 10 Kasım 2020 Salı günü mesai bitimine kadar Burs Komisyonunca değerlendirilebilmesi için ulaştırmaları gerekmektedir.

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu

e-posta adresi : denizteknolojilerimyo@comu.edu.tr

Faks No : 0 286 2180018-29330

Kargo Adresi : Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu, Çanakkale Şehitleri Yerleşkesi 17020 ÇANAKKALE